In common with many towns in Shropshire, Shifnal has seen a lot of development take place in recent years.  New families coming to the town has resulted in increased demand for school places and Shifnal Primary school in particular was in need of additional reception class capacity.

PSG were commissioned to design and deliver a new reception classroom along with a new GP room, PPA room and toilets.  Shrewsbury based contractors Bow Construction Ltd. were awarded the contract and soon developed a very good working relation with the school.  Access to the site was difficult and resulted in the Keystage1 playground being out of use until work was completed, but this approach enabled much better management of many H&S issues.

 The finished extension provides high quality accommodation for children and staff alike and although further expansion of the school is already underway, this extra space has taken the pressure off the school for the moment.